Zonnepanelen: nog steeds een goede investering

Enkele jaren geleden waren zonnepanelen een echte hype. Niemand die ze niet op zijn dak had liggen. De premies van de overheid waren dan ook erg mooi meegenomen. Dit in combinatie met de snelle terugverdientijd maakte van zonnepanelen een perfecte investering.
Ook al zijn de premies vandaag voor een groot stuk verdwenen, toch loont het nog altijd de moeite om de aankoop van zonnepanelen in Lommel te overwegen. ERB is hiervoor hét aanspreekpunt in de regio.

Snelle terugverdientijd

De terugverdientijd van zonnepanelen bedraagt 7 à 8 jaar, afhankelijk van uw verbruik. Het is de investering dus echt wel waard, aangezien de meest recente panelen een levensduur hebben van zo’n 25 jaar. Bovendien is hun kostprijs de laatste jaren met zo’n 40% gedaald. En u steunt het milieu door te investeren in groene energie. Mooi meegenomen, toch?

Installatie door een vakman

ERB is uw vakman bij uitstek voor alles wat zonnepanelen betreft. Wij adviseren u over het aantal en het type panelen dat het beste past bij uw woning en verbruik. We bekijken samen met u waar de panelen een maximaal rendement halen en houden rekening met de oriëntatie, hellingsgraad en eventuele schaduw van bomen of gebouwen in de buurt. Daarna zorgen we voor een professionele installatie van de panelen en omvormer. Op de panelen geven we 10 jaar garantie.

U ziet het. ERB is niet alleen een gespecialiseerd elektricien, met ervaring op het vlak van verlichting en warmtepompen. Ook zonnepanelen kennen voor ons geen geheimen.

U had graag wat meer info? Contacteer ons en we helpen u graag verder.

Back to Top