Warmtepompen: warm water voor een prikje

Zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, … de lijst met energiebesparende maatregelen lijkt eindeloos. De installatie van een warmtepomp, echter, is een erg interessante investering en blijft dan ook winnen aan populariteit. Ze verbruikt tot drie keer minder dan een klassieke elektrische boiler en brengt dus heel snel op. Het verschil met een boiler op gas is minder groot, maar een warmtepomp komt nog altijd voordeliger uit bij een groter verbruik.

Warmtepomp: warm water uit de lucht

De werking van warmtepompen in Lommel is eigenlijk zeer eenvoudig: de pomp haalt warmte uit de lucht en gebruikt die lucht om water op te warmen. Het systeem is vergelijkbaar met dat van een koelkast, maar dan omgekeerd. Het is één van de voordeligste oplossingen op de markt voor de productie van warm water.

ERB: de juiste vakman op de juiste plaats

Wij dragen een professionele service en hoge kwaliteit hoog in het vaandel. We maken correcte afspraken en houden ons hier ook aan. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Op ons kan u rekenen!

Geen klus is ons te groot, geen werkje is ons te klein. Contacteer ons voor meer info of voor een vrijblijvende offerte.

Back to Top