Parlo- en videofonie: veilig en betrouwbaar

ERB - Lommel - Parlo- en videofonieElektricien ERB is, naast specialist in algemene elektriciteitswerken, verlichting, zonnepanelen en warmtepompen, ook thuis in alles wat te maken heeft met parlo- en videofonie in Lommel. Voor wie gesteld is op privacy en zich thuis graag veilig wil voelen, is parlo- en videofonie een echte aanrader. U ziet wie er voor de deur staat en bepaalt zelf wie wel of niet binnen mag.

Hoogwaardig materiaal

ERB biedt u een ruim gamma aan merken, technische snufjes en afwerkingsmaterialen. We werken hiervoor samen met enkele vaste partners, waardoor we een scherpe prijs kunnen garanderen. Naast advies over de verschillende mogelijkheden kunt u bij ons ook terecht voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van uw apparatuur. Zowel de installatie van een nieuw toestel als de vervanging of herstelling van een oudere variant nemen wij voor onze rekening.

Eenmaal overtuigd wil u niets anders meer

Eenmaal u de veiligheid en het comfort van een videofoon hebt ervaren, zal u ze niet meer willen missen. Of u nu woont in een ééngezinswoning, een grotere villa of een appartement, er is een aangepaste videofoon voor elke woning. Wij adviseren u graag en tonen u de verschillende mogelijkheden. Is uw toestel defect of aan vervanging toe? Ook dan helpen we u graag verder.

Voor een vrijblijvende offerte  i.v.m. parlo- en videofonie, contacteer ons vandaag nog!

Back to Top