Algemene elektriciteitswerken van A tot Z

Algemene elektriciteitswerken in Lommel, klein of groot, bij elke verbouwing of renovatieproject staat het wel op de planning. Verouderde en onveilige circuits, opgelapte installaties, geen schema voor de keuring … Het zijn gekende problemen die vaak voor de nodige frustratie zorgen. ERB heeft een ruime ervaring op het vlak van renovatie van elektriciteit en staat u bij van begin tot einde. Uittekenen van een schema, de uitvoering ervan, advies op het vlak van verlichting en de plaatsing van schakelaars. Met ERB haalt u een vakman in huis.

Ook voor uw nieuwbouwproject

Maar niet alleen bij een verbouwing zijn de algemene elektriciteitswerken vaak een hele uitdaging. Ook bij een nieuwbouwproject is het van essentieel belang dat u vertrekt van een goede basis. Een professioneel en gedetailleerd schema is een must, zodat de keuring van de installatie vlot verloopt en mogelijke problemen in de toekomst snel gelokaliseerd kunnen worden.
Ook het bepalen van de juiste verlichting en de plaatsing van schakelaars en stopcontacten zijn essentieel.

Zoveel meer dan elektriciteit

Elektriciteit is zoveel meer dan kabels leggen. Zo zijn zonnepanelen niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Zowel bij verbouwingen als bij nieuwbouw is het een investering waarvoor vaak gekozen wordt. Ook vandaag nog. Want ook al heeft de overheid de premies beperkt, dan nog is de terugverdientijd een goede reden om de installatie van zonnepanelen te overwegen.
De installatie van een warmtepomp, het integreren van parlo- en videofonie … De mogelijkheden zijn eindeloos. Want ook daar kan een elektricien zoals ERB u mee helpen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak. Dan kijken we wat we voor u kunnen doen.

Back to Top